lørdag den 31. marts 2012

Gæstetoilet

Livingplus tips og ideer :

Hvad er det man plejer at sige ?
Nød lærer kvinde at spinde !
Og hvad gør man, når der p.t. ikke lige er budget til at få installeret en lille håndvask i gæstetoilettet, og man trods alt gerne vil sørge for ordentlige hygjeniske forhold + at det oveni også gerne må se lidt lækkert ud?
...
En boks med vådservietter er en udemærket og brugbar løsning. Men køn er den sørme ikke at have stående fremme.

I stedet har jeg anvendt en passende størrelse tin opsats med løst glaslåg. Faktisk en der er beregnet til til kager og/eller oste, men løser fint både at holde på fugtigheden som at holde støv og andet skidt ude ;-)

Selv om hele opstillingen kun er sat sammen som en hurtig alternativ til vask og rindende vand, så er arrangementet med helt enkle midler alligevel blevet til et hyggeligt og intimt miljø. 


Tips : Anvend materialer der klæder hinanden: her jern, tin. glas og patineret sølvspejl der alle er holdt i sølv/grålig tone, samt dekorativt malet panel i dæmpede farver, som her sat vinkelret til spejlet giver rummet en yderlige dybde, følelsen af 'plads' og spændende perspektiv.
Resten er holdt i hvidt : lys, orkidé og servietterne .... der understreger den 'rene' fornemmelse i det lille gæstetoilet.

Ingen kommentarer: